CoOl HoRoSkOp - BEST FRIENDS FOREVER

BEST FRIENDS FOREVER

DOBRODOŠLI NA NAŠ BLOG

06.08.2007.

CoOl HoRoSkOp

BIK--SAMO ZADOVOLJNE SUTLJIVE SERONJE,DOSADNI KO KLUB FILATELISTA!
BLIZANCI--GLAVNI OGOVARACI I TRAC-BABE,IZDAJICE I PRETRLJIVCI SA DVOSTRUKIM MJERILIMA KOJA SE MIJENJAJU SVAKIH 10-15 MINUTA.VALJDA JE I SAM JUDA BIO BLIZANAC!
RAK--POSESIVNI LUDJACI,UVRIJEDE SE AKO IM DOBRO JUTRO NISTE ZAZELJELI I PRAVILNOJ INTONACIJI,MIJENJAJU RASPOLOZENJE KAKO IM PADNE NA PAMET!
LAV--AROGANTI,VJECNI PODCJENJIVACI,PUNI VELIKIH PLANOVA ZA SVE KOJI NA KRAJU KORISTE SAMO NJIMA!
DJEVICA--OPSESIVNO,KONPLUZIVNI NEUROTICI,KOJI SE STRESA OSLOBADJAJU CISTECI STAN,SLAZUCI ROBU I KONESKI PORCULAN,PREZAHTJEVNE CJEPIDLAKE,KOJIMA NI PREVISE NIJE DOVOLJNO!
VAGA--NARISODINI SRIZOFENICI,OGLEDALO IM JE NAJBOLJI PRIJATELJ,TREBA IM TJEDAN DANA  DOK SE ODLUCE HOCE LI NARUCITI COCA-COLU ILI PEPSI,TOLIKO SU LIJENE DA JE PRAVO CUDO KAKO USTAJU IZ KREVETA!
SKORPIJON--SAMOSAZALJEVAJUCI AUTODESTRUKTIVNI KOJI SVOJU JAGMU NE MOGU PODNIJETI SAMI PA MORAJU POVUCI JOS 100 LJUDI ZA SOBOM,DA JE SUTRA KRAJ SVIJETA ONI SE NEBI SOKIRALI,VJEROVATNO SUDJELUJUCI U SADO-MAZO ORGIJAMA!
STRIJELAC--RASPIKUCA I KOCKAR,UZIVA SOLITI PAMET,A ENTUZIJAZAM IM JE TOLIKI DA JE I OZIVITI MRTVE SASVIM MOGUCE-NARAVNO,SAMO AKO ONI TO RADE,UZASAVAJU SE PRIZNATI DA ZNAJU ZA OSJECAJ TUGE!JARAC--PRAVI PRAVCATI KONICI ROBOVA,VJERUJU U SUDBINU DO ZADNJEG SLOVA,RIJEC"OPROSTITI"NE POSTOJI U NJIHOVOM RIJECNIKU,PRODALI BI GUZICU ZA DRUSTVENI STATUS!
VODENJAK--VULGARNI I NEPRISTOJNI PERVEZNJACI,VJECITA ZABADALA U PRIVATNI ZIVOT DRUGIH,VJEROVATNO NE IZNENADJUJE CINJENICA PO STATISTICI U CIA NAJVISE SPIJUNA UPRAVO U ZNAKU VODENJAKA!
RIBE--CEKAJU DA IM NEKO POMOGNE,NE MOGU SE NI POPISATI BEZ TUDJE POMOCI I NAJMANJU SITNICU VIDE KAO VRHUNSKU SENZACIJU PA GNJAVE LJUDE OKOLO.U PAUZI KAD SU DOBRE VOLJE BAVE SE TUDJIM PROBLEMIMA,PA OPET PADNU U DEPRESIJU-PA OPET U KRUG

MySpace Layouts

Hi5 Layouts at Pimp-My-Profile.com / Pink stars - Image Hosting

Webfetti.com

Music Video Codes By Music Jesus.com

Orkut Graphics
Orkut Graphics

Myspace Glitters
Myspace Glitters

Myspace Glitter

Myspace Glitters
Myspace Glitters

Myspace Glitter