BEST FRIENDS FOREVER 2007/09

BEST FRIENDS FOREVER

DOBRODOŠLI NA NAŠ BLOG

18.09.2007.

AMAR

Ma Amar je extra drug i stvarno je uvijek spreman pomoci.Ide u ekonomsku i nema curu pa djevojke molim komentare barem na njega kad necete na ostale postove!!!!Cesto ga mozete ljeti vidjeti kako vozi biciklo po Vilsu sa jaranima.Nismo ga pitala za msn ali ako nekoga interesuje nek nas pita!!!!Eto to je sve caosss!!!!

17.09.2007.

.........OMG........

Omg sta je ovo ljudi moji?!?!?!?!?Gdje su ti komentari i posjete?!?!?!?Boze sacuvaj!!!Ja mislim da je nas blog super mada ga osvjezavamo svako pola godine ali je ipak super.Ovo nema nikakvog smisla ccccccccccc.Pa propast ce nam blog nastavite li ovako dajte to malo znamo vi da mozete bolje!!!!!!!Ne bude li se popravilo ovo stanje vidjecete vi!

@nj@

17.09.2007.

KEMO

Ma Kemo najbolji roler u gradu mada je nedavno pao pa ne moze vise da rola ali snaci ce se on;). Extra drug, sladak, simpatican ma sve najjjjjj. Nema curu pa djevojke hocu komentare. Eto to je sve o Kemi ma legenda!!!!

10.09.2007.

VELDO

Aaaaaaaaaaa evo sad da vam predstavim jednog ludjaka, ma "mali" (hahaha cuj mali stariji od mene) loooooood do bola samo nesto provaljuje. Pravo sladak, simpatican na ovoj slici ima smedju kosu mada mu je sad plava. Njegov MSN je veldo_93@hotmail.com

09.09.2007.

KUKI

Eh evo jednog pravo slatkog momka. Ma extra drug, looood, ma sve najjjjj. Zove se Edah a nadimak mu je Kuki ili Kudo kako ko hoce, mada ga nas dvije zovemo Kuki. Ima 15 godina i upisao je srednju masinsku skolu. Pravo dobro rola, oj da je meni znat onako rolat hehehe. Mislim da nema curu al svejedno djevojke navalite hehe.

09.09.2007.

ALMIN

E ovo je Almin ma extra momak, sladak, looooood ugl sve najjjjjjjjjj. Ima 15 godina i upisao je srednju masinsku skolu. Trenira fudbal i pravo dobro rola. Nema curu............djevojke sta cekate?!?! Njegov blog je www.veldoibaco.blogger.ba

08.09.2007.

ELMEDIN

E evo ovo je jedan nas dobar drug on je stvarno super!Ima 16 god. trenira fudbal.Pravo je sladak sto se moze vidjeti i po slici , nema cure tako da djevojke navalite njegov msn je elmedin_999@hotmail.com! Eto ne znam sta vise da napisem ali uglavnom sve najjj!!!!

MySpace Layouts

Hi5 Layouts at Pimp-My-Profile.com / Pink stars - Image Hosting

Webfetti.com

Music Video Codes By Music Jesus.com

Orkut Graphics
Orkut Graphics

Myspace Glitters
Myspace Glitters

Myspace Glitter

Myspace Glitters
Myspace Glitters

Myspace Glitter